Barst de aarde uit zijn voegen?

april 18, 2018 rvanthoor No comments exist

Barst de aarde uit zijn voegen, vraag ik mij af als ik alle berichten op een rijtje zet die de laatste tijd in de nieuwsberichten verschijnen.
Een forse scheur hier en een vulkaanuitbarsting daar, dat alles in een steeds sneller tempo en op steeds meer plaatsen. En ook nog in steeds forser wordende krachten.
Ook de mensen doen hier stevig aan mee.
Een demonstratie hier en een veldslag daar. Ook in toenemende kracht. Niet alleen in de westerse wereld maar wereldwijd.
De overheden treden met steeds meer wapengeweld op tegen de eigen bevolking die zij heten te beschermen, met de nodige gewonden en doden als gevolg.
Wie oh wie heeft dit alles toch veroorzaakt?
Wij als gewone mensen? Multinationals? Regeringen met al hun departementen?

Of een combinatie van alles?

Wij gebruiken die destructieve technische en andere zaken die ons als veilig worden opgedrongen. Niet dat ik tegen ontwikkeling van techische zaken ben maar die moeten dan wel veilig zijn.
Ik heb op de ambachtsschool geleerd dat magnetische velden elkaar opzoeken en zich dan versterken tot er ongelukken gaan gebeuren.
De aarde is een groot magnetisch veld en daarbij nogal fragiel of te wel gevoelig voor verstoringen.
Deze verstoringen uiten zich in aardbevingen in tot op heden rustige gebieden, vulkaanuitbarstingen bij slapende vulkanen, tot op heden opwarmen van magmakamers op vreemde plekken zoals de zuidpool, het verloop van de noordpool (dit is te controleren op de waterkaarten van de watersport en beroepsvaart) enzovoort. Als u gaat zoeken vindt u vast nog meer uitingen.
Wat kunnen wij hier aan doen als gewone mensen?
Een van de dingen die wij kunnen doen is weigeren om die zogenaamde smartapparaten te kopen of te laten installeren.
Een ander ding wat wij kunnen doen is onze kinderen weer leren om zich te vermaken met spullen die niets met electronica van doen hebben. Zoals verstoppertje spelen, tikkertje, tollen, knikkeren, touwtje springen en meer van dat soort oude spelen. Ook zelf kunnen we er een hele hoop aan doen. Laat de auto eens staan voor de korte afstand en ga lopen of neem de fiets. Dit scheelt en hoop geld en ruimte.
Let eens op wat er aan vers voedsel wordt ingekocht en probeer zo veel mogelijk kant en klaar voedsel te laten staan. Maar een lekker ijsje en een portie patat als verrassing is nooit weg.
Ook de mens is een wezen, samen de alle andere vormen van leven op aarde, die bestaan dank zij elektriciteit. Ons denken gaat via elektrische stroomstootjes, onze emoties worden door elektrische velden beïnvloed. Zo kan ik nog wel even doorgaan.
Maar ik wil het hier bij laten ik dacht dat het nu wel duidelijk is dat we zelf ons leefklimaat bepalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *