Beslissing nemen.

juni 2, 2022 rvanthoor No comments exist

Beslissing nemen.

Miljoenen mensen hebben zich in eerste instantie afgevraagd waarom Rusland tegen zijn gewoonte in een oorlog is begonnen totdat de media die alleen het gewenste nieuws liet zien.

Deze zelfde miljoenen moeten nu dagelijks de gevolgen ondergaan van al die al dan niet terecht toegebrachte sancties teen Rusland. Want olie ,gas, edelmetalen dus ook auto’s, voedsel zoals tarwe en andere producten worden met de dag duurder voor deze zelfde mensen. En er wordt niet gevraagd of zij het er mee eens is dat het dagelijkse leven zoveel duurder wordt door de opgelegde sancties aan Rusland en niet aan hen. Blijkbaar heeft de gewone man in Rusland minder last van de sanctie dan wij hier in het “vrije westen”. Hier wordt de olie onbetaalbaar, om maar niet te spreken over het eten.

Als je fouten maakt schaam je dan niet en geef het toe en maak de effecten ongedaan als dat nog kan. Maak je afspraken kom die dan na en hou je er aan en wijs niet naar de ander van die heeft schuld want als het jouw schuld is komt dat toch uit en in de openbaarheid en dan ben je nog verder van huis. Want hoe krijg je dat weer goed? De gewone man is elke keer weer de klos.

Ook elk ander heeft recht op een menswaardig bestaan, niet alleen de beslissingsnemers, die het recht vaak in eigen hand neemt, terecht of niet.

Het beste wat ik de mens kan adviseren is : kijk naar binnen in jezelf en beslis dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *