boekenpresentatie van drie boeken.

maart 16, 2017 Admin No comments exist

Uitnodiging voor de boekpresentatie

zaterdag 8 april 2017. Aanvang: 16.00 uur

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de boekpresentatie van de boeken van Rob van Thoor.

Rob ken je van De oude bieb in Zeewolde. Dagelijks kun je hem daar vinden en zit hij daar te genieten van de gezelligheid en zijn chocomel. Vaak is hij in gesprek met de mensen die hem kennen. Maar ook zie je hem vaak driftig werken op zijn Laptop. Maar wat doe hij daarmee en waar schrijft hij eigenlijk over?

Rob van Thoor is opgeleid al werktuigbouwkundige in zijn geboorteplaats Utrecht en heeft daarna gevaren. Al in zijn jeugd zag hij in het museum een drakarboot die daar opgesteld stond. Hij stond versteld van de evenwichtige lijnen van de boot en de aanwezige kennis over veiligheid en varen.

Behalve de boot wilde hij meer weten over cultuur, kennis, levenswijsheid en moed van de mensen die zoiets konden. Deze veelal Germaanse volkeren waren zich bewust van de gevaren, maar hadden ook geleerd om daar mee om te gaan. Waar waren de mensen in die tijd dagelijks mee bezig. De verhalen werden beschreven en overgedragen door middel van het runenschrift. (kortweg runen)

Veel informatie en kennis over hun leefwijze en oorspronkelijk aanwezige talenten en mogelijkheden heeft Rob gebruikt en geschikt gemaakt voor de huidige tijd. Ook heeft hij die gebruikt voor zijn praktijk als energetisch therapeut, filosoof en trainer van de SOEHMA ontspanningsoefeningen. Rob wil zijn kennis overdragen door zijn boeken.

Inmiddels zijn twee boeken verschenen:

Handboek voor de Energetische praktijk en Ontstolen talenten. Zijn derde boek SOEHMA verschijnt begin april en beschrijft de oervorm van dans, gymnastiek, ontspanning, ademhalingstechniek en concentratie . Deze oefeningen en technieken werden door de oude Germaanse volkeren gebruikt om weer in evenwicht te komen met zichzelf en hun omgeving. De auteur heeft in dit boek de oefeningen gemoderniseerd en aangepast aan de hedendaagse maatschappelijke gewoonten en mogelijkheden.

En……. het werkt nog steeds!

Tijd om eens beter met hem kennis te maken!

Locatie:

De oude bieb – puur genieten en gezellig samen

Raadhuisstraat 31

3891 EB Zeewolde

Zijn boeken verschijnen bij de Zeewoldse uitgever: Conferent Uitgeverij

Heeft u belangstelling om aanwezig te zijn of wilt u meer informatie: 036 7370265 (De oude bieb of 036 5224614 (Conferent Uitgeverij)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *