een geheimpje verraden de volgende keer

februari 22, 2017 Admin No comments exist

De meeste mensen om mij heen zijn verrast dat ik zo snel ben opgeknapt.
Nou dat is niet zo geheim hoor dat doe ik op de … nee, ik vertel het nog niet. Ik wil je eerst wat anders vertellen dat hier direct mee te maken heeft. Het is namelijk zo dat je veel echt heel veel energie tot je beschikking hebt en die energie heb ik gebruikt om snel op te knappen. Hoe ik dat doe? dat vertel ik je later wel. Zoek nu eerst maar eens die energie in je zelf op daarmee kun je letterlijk bergen verzetten. De manier waarop je die energie als met een turbo toe laat nemen vertel ik je dan ook. Iedereen kan het en het is ook de basis van de levitatie. Dus tot de volgende keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *