EMK’s wat zijn dat en wat doen ze

maart 6, 2019 rvanthoor No comments exist

Waar komen al die EMK’s vandaan en hoe komt het dat er zoveel worden?

De EMK’s worden door alle apparaten opgewekt die elektriciteit gebruiken. Dat was antwoord nummer een.

Een van de specifieke kenmerken van die EMK’s is dat zij elkaar versterken en ook elkaar als het ware opzoeken.

Dus zowel de koelkast als de tv en de radio maar ook de telefoontjes en andere elektrische apparaten zijn de veroorzakers.

Als er voldoende van deze veroorzakers zijn, gaan zij door hun samenstelling niet alleen de magnetische velden verstoren, maar ook alles wat leeft. Want alles wat leeft heeft een (zwak) magnetisch veld waarbinnen het zich beweegt.

Ook de wereld heeft een magnetisch veld wat zorgt dat we er niet vanaf vallen en dat we via de Noord- en Zuidpool altijd onze weg kunnen vinden. Dat geld ook voor de dieren.

Een van de kenmerken van het fout gaan oftewel teveel worden van de EMK’s is dat het kompas, dus de Noordpool van zijn plaats gaat. Het begint langzaam, maar wordt in de loop van de tijd steeds sneller. Voorbeeld: in het begin gaat de Noordpool door natuurlijke oorzaken in de tienduizend jaar ongeveer 8 mijl van zijn plaats. Naarmate er meer (natuurlijke) EMK’s komen versnelt dat proces. Dus in duizend jaar 8 mijl, dan in de eeuw, vervolgens in de tien jaren en dan in één jaar en dan worden het in rap tempo 80 mijl per jaar en neemt de snelheid elk jaar met een factor 10 toe.

Tot zover de technische uitleg.

Nu de andere uitleg. Wat voor invloed hebben al die EMK’s op alle levende wezens? Zowel lichamelijk, geestelijk als emotioneel.

Alle levende wezens zijn op een subtiele wijze gevoelig voor een overdosis aan EMK’s. Dit omdat zij ook bestaan dankzij een magnetisch veld en alle communicatie met, via en in het lichaam van deze wezens geschiedt via kleine elektrische stroomstootjes. Deze stroomstootjes moeten een bepaalde sterkte hebben om een gecontroleerde uitwerking te hebben binnen het lichaam, de geest en op de emoties van het wezen. Immers de emotionele uitwerking is een soort van elektrische reactie ergens op. Positief of negatief. Door teveel aan spanning wordt woede opgewekt en een tekort zorgt voor ziekte. Die waarden zijn zo klein dat er al snel een teveel of te weinig op zal treden. Als deze EMK’s nu wereldwijd bepaalde waarden overtreden dan kan de natuurlijke bescherming van de lichamen dit niet meer aan en vinden er ongecontroleerde acties plaats die niet door het wezen zelf gewenst worden.

Dus kort en goed: alle EMK’s hebben invloed op de wezens of zij dit willen of niet als deze boven een bepaalde norm uitkomen of (bijna) aanwezig zijn. Zowel lichamelijk als geestelijk.

In het algemeen betekent dit dat alle hoogspanningskabels, transformatiestations, zendermasten, koelkasten, stofzuigers, radio’s, tv’s, mobiele telefoons, wasmachines en ga zo maar door meehelpen om de wezens uit zijn natuurlijke evenwicht te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *