financiën en gezondheid

juli 27, 2017 rvanthoor No comments exist

financiën en gezondheid.

Wat heeft de financiële wereld met de gezondheidswereld te maken? Het is mij de laatste tijd opgevallen dat de vergoeding van gezondheidszorg vanuit de zorgverzekeringen en de overheid de zelfde kant op gaat als de financiële vooruitzichten.

Dat betekent vrij vertaalt dat naarmate de financiële markt verder ineen klapt, de gezondheidszorgvergoedingen ook de sterk dalende lijn volgen. De vergoedingen gaan in een relatief steil dalende lijn. Speciaal voor wat betreft de aantallen te vergoeden behandelingen van aandoeningen op gezondheidsgebied. De financiële voorzieningen worden met bakken tegelijk over de balk gesmeten aan zaken die niet nodig zijn of op een andere manier vele malen goedkoper kunnen. Straks is ons geld niets meer waard. Wat blijft er dan nog over voor de gezondheid? Te vergelijken met de Weimar republiek toen het heel gewoon was dat men voor een brood een miljoen of zelfs een miljard voor een brood moest betalen.

Als je alles bekijkt wordt je, er als je niet relativeert, wanhopig van. Dit voorziend, had ik in een heel pril begin, al een start gemaakt met de SOEHMA. Zodat ik rustig zou blijven wat er ook zou gaan gebeuren. Zoals alles in het leven gaat ook zowel de financiële als de gezondheidswereld volgens een op en neer gaande lijn. Nu hebben we een tijd waarin geld en bezittingen belangrijker zijn dan de beleving en gezondheid van de gemiddelde mens. Dit omdat de gezondheidszorg nu verbonden is aan de petrochemische industrie. Bijna alle medicijnen komen uit een chemische fabriek. Waarbij het van ondergeschikt belang is of er mensen gezond van worden. Het liefst had men dat de mensen chronisch ziek was zodat er volop medicijnen verkocht konden worden.

Met het voorgaande probeer ik weer te geven wat de ondergrond is van de gezondheidszorg op financieel gebied. Wat kun je doen om hier uit te komen? De eerste en belangrijkste instelling is neem je eigen verantwoordelijkheid en geef die niet weg aan iemand die beweert te weten wat goed voor je is. Leer je eigen lichaam kennen en weet wanneer er iets niet goed is. Je leert dan vanzelf wanneer je een dokter nodig hebt en of de medicijnen voor jou geschikt zijn. Een hulpmiddel hierbij zijn de boeken die ik geschreven heb: de ontstolen talenten, soehma, handboek voor energetische praktijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *