jezelf beveiligen.

juli 7, 2017 rvanthoor No comments exist

Er komt steeds meer naar buiten dat de overheden zowel de landelijke als de Europese zich niets meer aantrekken van de gewone mensen. Alleen de grote bedrijven die de mensen bedotten en bestelen worden de hand boven het hoofd gehouden. dit nu kun je zelf met enige kennis en praktische oefeningen teniet doen. Wat moet je doen? Nou het is vrij simpel maar je moet het wel even oefenen tot het een automatisme wordt. Stel je voor dat je het “blauwe bolletje” dat in je plexis solaris, oftewel zonnevlecht, zit, vol stopt met energie en zo groot maakt dat het om jou en je gezin en bezittingen gaat zitten. Doe dat elke keer als je wakker wordt totdat je merkt dat het niet meer hoeft omdat het al aanwezig is.

Een kennis van me heeft het op mijn advies ook gedaan en wat denk je ? Toen zij met haar brommertje een lange reis ging maken, maakte zij eerst de “blauwe bol” om haarzelf en de brommer heen.Plotseling  stak er  een hond pal voor haar de weg over en zij kon het dier niet meer ontwijken, dacht zij. Er gebeurde iets en toen iedereen nog midden in de schrik zat was de hond veilig aan de kant van de weg, de kennis stond twee meter verderop stil aan de kant van de weg en niemand was geraakt. Haar brommer was nog in de zelfde staat als daar voor. De eigenaren van de hond waren volledig overstuur en begrepen niet wat er was gebeurd. De hond zat verdwaasd lang de weg en de brommer was nog helemaal in orde en er had geen gegil van remmen of de hond geklonken.  Bij het gesprek wat er daarna op gang kwam snapte niemand wat er gebeurd was. Tot de kennis zich herinnerde dat zij het “blauwe bolletje” om zichzelf en de brommer had gedaan. Voor haar was dat het bewijs dat het werkt. Enige dagen later kreeg een andere kennis bericht dat er een terugbetaling van veel te veel betaalde gelden plaats zou vinden door de overheid. Ook die had het “blauwe bolletje” sinds kort toegepast om zichzelf en de bezittingen en financiën voor alle zekerheid. Want er was uitgerekend dat er een kleine terugbetaling zou plaatsvinden en wat werkelijk terug kwam was een veelvoud van wat er was uitgerekend. Dus ook daar werkt het.

Dat zijn zaken die in de afgelopen paar weken zijn gebeurd. Ik zou zeggen doe het want het kost niets en levert wel wat op. doe het om je huis, je persoon, je partner, je auto, enzovoort. Het is uiteraard geen oproep om maar raak te gaan doen maar neem je verantwoordelijkheid en normale voorzichtigheid in acht en dan ben je bijna immuun voor de effecten van de fouten en willekeur van anderen.

Tot de volgende blog over de ervaringen in de afgelopen tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *