morgen en avond

februari 9, 2017 rvanthoor No comments exist

Het is heerlijk om wakker te worden en dan naar buiten te kijken naar de witte wereld. Dat geeft je weer de moed om de nieuwe dag aan te kijken en na de ochtendoefening te gaan beginnen met je ochtend ritueel van wassen, aankleden, drinken en eten. Ook de avondoefeningen zorgen ervoor dat ik lekker kan gaan slapen en geen last heb van slechte dromen en als het even kan door kan slapen tot de volgende ochtend. Soms schiet me gedurende de nacht iets te binnen wat ik moet onthouden, maar daar heb ik tegenwoordig een apparaatje voor naast me liggen, een klik op de goede toets en hij neemt het op en nog een klik en het is weer af. Dat is fijn als ik bezig ben met een boek of een ander iets met tekst. Vooral na een drukke dag is het heerlijk om even te relaxen met de oefeningen en je dan weer vol energie vullen voor de avond. Ik zou zeggen probeer het eens, het werkt beter als een hete douche. Tot de volgende week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *