Nep virus?

maart 17, 2020 rvanthoor No comments exist

Nep virus?

wat is het verschil tussen het coronavirus en en het gemiddelde griep virus? Als ik het zo met mijn leken ogen en verstand bekijk is er weinig tot geen verschil tussen een zeer mild griepvirus en het coronavirus, zeker niet als ik kijk naar het aantal slachtoffers. Dan is het coronavirus nog al zwak ten opzichte van een gemiddelde griepgolf. Qua dodelijke slachtoffers is er bij giep al snel sprake van tienduizenden tot honderdduizenden slachtoffers, bij corona ben ik nog niet verder gekomen dan enkele duizenden tot nu toe. Wat is het verschil tussen de beide virussen dat de paniek zou kunnen veroorzaken?

Volgens mij is het zo dat het coronavirus kunstmatig gemaakt is en bewust in de wereld gebracht voor een aantal redenen, misschien kunt u er zelf wel een aantal bedenken als u naar de gevolgen kijkt van deze paniek.

Is het vergelijkbaar met de tijd tussen de eerste en tweede wereldoorlog? Worden we klaargestoomd voor een wereldoorlog of een wereldregering waarbij wij als burgers niets meer te vertellen hebben en braaf moeten doen wat de regering ons voorschrijft? Zo van alles wat niet uitdrukkelijk is toegestaan is verboden?

Met het voorgaande wil ik de gevolgen niet bagatelliseren, maar duidelijk maken dat niet alles is wat het lijkt te zijn.

Succes met het doorkijken van de coulissen van de paniek en mijn condoleances voor degenen die familieleden en/of vrienden hebben verloren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *