ook ik ben mens.

februari 20, 2017 Admin No comments exist

Toen ik afgelopen week aan mijn wekelijkse bijdrage wilde beginnen sloeg het duiveltje toe. Het vocht liep aan alle kanten uit mijn hoofd. Niet te geloven hoeveel vocht er in korte termijn uit zo’n klein lichaamsdeel kan komen. Mijn ogen, mijn neus en mijn mond waren net geisers zo nu en dan. Voor ik er achter was wat de oorzaak was, was ik, dacht ik, een dag verder maar in werkelijkheid twee dagen verder. Kun je nagaan. En je zult dan natuurlijk zien dat het na sluitingstijd van de winkels en in dit geval ook nog op zaterdagavond is en hier geen winkel waar ik kon kopen wat ik nodig had zondagdienst. Dan maar via de soehma methode doorgaan en zo snel mogelijk op maandagochtend naar de winkel toe. Dank zijn de soehma methode was het met bijna 8 liter water in 48 uur redelijk uit te houden. Kun je nagaan hoeveel vocht ik verloor. Na de spullen ingenomen hebben was het een uurtje toen ik geen extra vocht meer nodig had en dank zij de regelmatig gedronken kommen bouillon had ik geen tekort aan zouten gekregen. Ik kon dit doen omdat ik mezelf redelijk goed ken en weet wat ik nodig heb, maar daar heb ik ook jaren voor geoefend. Voor de volgende generatie soehma studenten en gebruikers hoeft dit niet zo lang te duren. Die kunnen nu gericht leren om zichzelf te leren kennen op dit terrein. Ik ben nu weer helemaal opgeknapt. Binnenkort worden de boeken officieel gepresenteerd en kan iedereen dit leren toe te passen en het werk van de artsen vele malen lichter maken. Ik wens de lezers een gezond en fijne week toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *