Reinigen.

oktober 18, 2018 rvanthoor No comments exist

Reinigen.

Voor een goede beleving van jouw wereld moet jij je regelmatig reinigen.
Zonder deze regelmatige reiniging kunnen jij je niet goed afsluiten, net zo min als doktoren, verpleegsters, andere therapeuten en mensen die binnen de aura/energievelden van anderen bezig zijn. (Zoals kappers.)
Hier loop je het risico dat je de negatieve energie van de vorige cliënt overbrengt naar de volgende en jijzelf op het eind van de dag helemaal kapot en doodmoe bent, plus dat je het risico loopt zelf ziek te worden.
Dit is hetzelfde als de ontdekking, na de instelling van de opleiding voor artsen bij de universiteit, dat handen wassen voor en na een operatie, vivisectie of bevalling, minder zieken en doden opleverde.
Om je goed te reinigen kun je de onderstaande acties ondernemen en als je moet communiceren met een voor jouw gevoel negatief iemand kun je die ook ondernemen:

 tijdens het communiceren je handen regelmatig afslaan;
 na de communicatie je handen en polsen af spoelen met water;
 de ruimte waarin de communicatie plaatsvond na iedere actie reinigen. Je kunt dit doen door een grote “muur” of borstel maken en je voor te stellen die door de ruimte te halen, waardoor alle niet gewenste elementen weggedrukt worden en via de muren weer naar de aarde verdwijnen;
 en na een dag werken: douchen, een bad nemen, naar de sauna of zwemmen.
Onder communicatie wordt ook het behandelen of verzorgen bedoeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *