Welke mensen zijn gevoelig voor bezeten zijn?

juli 3, 2018 rvanthoor No comments exist

Welke mensen zijn gevoelig voor het bezeten zijn van entiteiten en geesten?
Een hele goede vraag.
Om op die vraag een goed antwoord te kunnen geven is een stukje sociale geschiedenis nodig.
Allereerst wat zijn geesten en wat zijn entiteiten?
Geesten zijn overledenen die nog geen rust gevonden hebben en ons mensen hiermee komen vragen hen te helpen om echt over te gaan naar de hemel.
Entiteiten daar en tegen zijn bewust gemaakte energetische wezens die vaak speciaal voor een doel zijn gemaakt en vergeten om ze te verwijderen, waardoor ze zijn gaan dwalen en zich aan mensen te hechten. En dan zo sterk zijn geworden dat zij de mens volledig over kunnen nemen.
Nog vaker zijn ze zonder doel gemaakt tijdens het zogenaamde ‘glaasje draaien’ of iets gelijk soortigs, door de jongeren die iets griezels of spannends willen doen.
Met name die laatste soort is de gevaarlijkste omdat bijna altijd wordt vergeten om deze weer te verwijderen. Dit leidt tot een vergroting van het aantal van die entiteiten die zich gaan samenvoegen tot een hele grote groep, vaak rond een geest en dan mensen en dieren gaan aftappen om aan voldoende energie te komen.
Dit aftappen kan zulke grote vormen aannemen dat de mens of dier die het overkomt, zeer zwak kan worden, wat weer tot allerlei ziekten kan gaan leiden.
Een andere uiting kan zijn dat de mens of dier gedrag gaat vertonen dat voorheen niet tot zijn eigen gedrag behoort. Denk aan plotselinge woede uitbarstingen, destructieve agressieve gedragingen en er nog van genieten ook.
Een duidelijk voorbeeld zijn de verandering van gedrag van soldaten zodra zij zich in een gevechtssituatie bevinden. Het maakt dan niet uit of zij in direct contact zijn met de ‘vijand’ of op grote afstand via de nieuwste technieken.
Uit het bovenstaande mag bleken dat de directe sociale omgeving en de opvoeding, zowel thuis, op de school en de kerk, een sterke invloed op deze gevoeligheid hebben.
Het zijn vaak mensen die geen weerstand hebben kunnen en mogen opbouwen tegen invloeden van buitenaf, die hier last van hebben.
Het enige wat wij ertegen kunnen doen om dit te veranderen, is deze personen te leren om die entiteiten en geesten uit hun systeem te verwijderen. De entiteiten leeg te laten lopen en de geesten de weg te wijzen naar hun definitieve bestemming.
Dat leeg laten lopen zorgt ervoor dat die entiteiten helemaal oplossen als er voldoende energie is weggevloeid en er geen last meer van uit kan gaan.
In wezen zijn de slachtoffers van deze omstandigheden dus niet echt aanspreekbaar op hun daden maar degenen die de entiteiten hebben gemaakt tezamen met de geesten hebben gecreëerd door hun gedrag en of voorschriften, waardoor deze mensen niet meer wisten wat en hoe na hun overlijden. Dus maar zijn gaan ‘spoken’.
Heeft u iemand bij u in de omgeving die de laatste tijd van gedrag is veranderd zonder direct aanwijsbare reden, misschien is dit een aanwijzing waarin gezocht moet zoeken.
Ga in geen geval zelf therapeutje spelen, maar laat dit over aan de therapeuten die hier ervaring mee hebben. Geef het slachtoffer het advies om hulp te vragen. En help hem of haar uit de situatie te gaan die hiertoe heeft geleid samen met een goed bekend staande hulpverlenende therapeut op dit terrein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *